Wie is HSVE?

Ik ben Mariska, 30 jaar, eigenaar van de hondenschool.

Daarnaast ben ik eigenaar van 8 fantastische keeshonden die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Mayka; 10,5 jaar, agility graad 3, inmiddels veteraan. Evy; 10 jaar, hoopers. Pippa; 7 jaar, agility graad 1, hoopers, canine freestyle, do as i do in opleiding, show, suppen, balans en coordinate, clickerhond; zij kan eigenlijk alles. Sófie; 5 jaar, agility, frisbee, canine freestyle. Kiki; 5 jaar, agility, knuffelkont. Ikai; 4 jaar, agility, show, balans en coordinate. Zoxx; 2,5 jaar, frisbee, detectie. Izzie; 2,5 jaar, agility. Tevens ben ik ook keeshond fokker.

Naast mijn honden(school) werk ik als pedagogisch medewerker in een buitenschoolse opvang in Weurt. Hier werk ik met leeftijden van 4 tot 13, waarbij mijn eigen groep bestaat uit alleen maar kinderen van 7 jaar of ouder.

Buiten dit allemaal, heb ik nog wat vogels, chinchilla’s en konijnen.

Mijn hart ligt bij de agility, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Vanaf 7 jaar mag je bij ons starten met je hond in de junior agility. Dit is op zondag ochtend.

Ik ben Jolijn de Cock, 20 jaar.

Ik geef in de hondenschool voornamelijk de puppycursussen, jonge hondenklassen, pubergroepen, privélessen gehoorzaamheid en ik geef de hooperlessen. Daarnaast ben ik ook gediplomeerd snuitgolf- en Rally-O instructeur én weet ik veel van clickertraining.

Zelf heb ik twee labradoodles; Bo en Skip. Bo is ondertussen alweer 7 jaar mijn beste vriendinnetje met wie ik recreatief een hoop verschillende sporten heb uitgeprobeerd. Vanwege een blessure zijn we nu vooral lekker bezig met hersenwerk en Canine Freestyle.

Skip is inmiddels al 1 jaar en is een super stoere, knappe man met een groot ego. Wij zijn lekker recreatief aan het trainen in de agility en hoopers.

Naast mijn honden heb ik ook nog twee pony’s, 2 schaapjes en een aantal konijnen waarmee ik veel aan clickertraining doe.

Buiten mijn werk in de hondenschool zit ik nog op school. Ik doe de opleiding dier en management en hoop hierna fulltime aan de slag te kunnen in de dierenbranche.