Canine Freestyle

Canine Freestyle is een supergave sport waarbij jij en je hond samenwerken en gaan bewegen op muziek. In deze sport kan je de coolste trucks aanleren en uitvoeren. Je hebt een paar basisoefeningen maar kijkt vooral naar wat bij jou en je hond past. Kan jouw hond heel goed springen? Leer hem dan bijvoorbeeld over je rug in te springen, is jouw hond heel behendig? Kies er dan voor om je hond te leren slalommen tussen en onder je benen door.

Wij geven Canine Freestyle in blokken, dus niet als vaste lessen in de week.
Zo hebben we een basisblok. Hierin leer je wat basisoefeningen. Maar ook hier geldt weer, is er een oefening die niet bij jullie past. Dan hoeft dit dus niet perse aangeleerd te worden.

We hebben een blok ‘seequences’. Hierin ga je kijken naar welke oefeningen je wel of nog niet goed beheerst. Om vervolgens een aantal oefeningen aan elkaar te koppelen met mooie overgangen.
Daarna hebben we nog een vervolg blok, hierin krijg je ook nieuwe oefeningen, maar ga je ook verder met al het geleerde.

Bij Canine Freestyle verwacht ik dat je zelf thuis superhard aan de slag gaat om de oefeningen onder de knie te krijgen. Als je daar geen tijd of zin voor hebt, is Canine Freestyle niet voor jullie weggelegd 😉

Heb je interesse? Mail dan even naar info@HSVE.nl en je wordt op de hoogte gehouden wanneer er een nieuw blok start.