HSVE - Hond en Sport Van Elteren

Wie is HSVE?


Ik ben Mariska van Elteren, 27 jaar.

Ik heb zelf 6 keeshonden. Met Mayka, kleinkees, heb ik 3e graad small gelopen. Door een flinke blessure zijn we tijdelijk uit de sport geweest maar werken inmiddels aan herstel.

Met Evy de dwergkees train ik hoopers en Pippa, grote kees, is een showhond en daarnaast doet zij Agility en Canine Freestyle.

Daarnaast heb ik nog 2 bruine keeshonden, Sófie en Kiki. Ook zij wil ik gaan uitbrengen in de sport en op show. Daarvoor mogen ze eerst lekker uitgroeien en een goede basis krijgen. Daarna ga ik kijken welke sport zij leuk vinden.


Dan is er één man in het huis: Ikai (foto op de sup). Ikai is een grote grijze keeshond, zelfde ras als Pippa. Hij gaat ook showen en kijken daarna waar zijn passie ligt.


Ik train regelmatig met andere honden door bijvoorbeeld een blessure van de eigenaar. Zo heb ik een lange tijd met een herder getraind en uitgebracht op wedstrijd. Ook heb ik lange tijd met meerdere bordercollies getraind.   

Daarnaast ben ik ook Gediplomeerd (sport) honden masseur en gevorderd begeleider Hersenwerk.

Naast mijn honden-hobby werk in met kinderen in een buitenschoolse opvang in Malden en heb daar een coördinerende functie over een aantal buitenschoolse opvang locaties.